Koninklijke Waregemse ZwemClub "De Waterratten"

KWZC goes STRAVABeste KWZC'er,

Wellicht kan het nog wel even duren vooraleer we weer zwemtrainingen kunnen organiseren. Intussen hopen wij dat onze sporters hun conditie op peil proberen te houden door individuele trainingen te doen (lopen, fietsen, droogtrainingen,...).

Binnen KWZC kwam het idee : als we nu eens onze zwemmers zouden samen brengen in een 'virtuele club'... een club waar iedereen zijn trainingsactiviteiten kan delen met de anderen, waar een zekere competitiviteit kan groeien tussen KWZC'ers, waar uitdagingen aangegaan kunnen worden, waar zwemmers mekaar een 'duimpje' kunnen geven en zeggen "goe gedaan!",...
We willen hiermee het sociale contact onder de zwemmers wat bevorderen en hen motiveren om hun conditie op peil te houden in het vooruitzicht van de opstart van de zwemtrainingen.

Laat de trainingen van uw clubgenoten een stimulans zijn om jouw trainingen te hervatten, jouw trainingen verder vol te houden of misschien zelfs jouw eigen grenzen te verleggen.

De club zal zijn thuis hebben op Strava, een platform waar sporters hun trainingen/prestaties met andere sporters kunnen delen.
Je gelooft het nooit, maar de naam van onze virtuele club op Strava heet... KWZC !
Onze club is gehuisvest op dit adres : https://www.strava.com/clubs/kwzc.
Het is een besloten club waar alleen onze leden toegelaten zullen worden (zwemmers, trainers, bestuur,..). 


Dit is ook voor ons vrij 'onbekend terrein'. Samen met jullie zullen we moeten ontdekken wat de mogelijkheden zijn van Strava.

Wie al een account heeft bij Strava kan onze club opzoeken en een aanvraag doen om lid te worden. Ga daarvoor naar 'Ontdekken' , dan 'Clubs' en zoek naar KWZC (niet vergeten 'Alle' te selecteren).

Je hebt nog geen Strava account of denkt "Strava ? Wa is da...?"  : lees dan HIER verder.

Succes !